Ecologisch, duurzaam huis 

In 2007 hebben we dit huis gekocht.
We wilden ons huis zo duurzaam mogelijk verbouwen. We hebben veel zelf gedaan; omdat we dat leuk vonden, omdat we dingen anders gingen doen dan de meeste bouwers en omdat we ook bewust wilden kiezen en bewust wilden genieten. Lees onze weblog als je hier meer over wilt weten. 

Ons huis is klaar en we genieten er elke dag van. We blijven plannen houden en gaan door met verduurzamen van onze woning. Het is een huis wat interessant is om te zien en heerlijk om van te genieten. Een aantal plekjes van ons huis en de tuin willen we graag delen met anderen. Duurzaam genieten is daarbij een belangrijk toverwoord.


Ruimtes

De "ruimtes" die we willen delen zijn de volgende:

Dutch Tub: Om te genieten, te ontspannen en naar een vuurtje te staren of de sterren te ontdekken.

Andere ruimtes: 
Actorium: Grote open ruimte met veel licht, om te werken, overleggen,  bijeenkomsten.

Houtbewerkingsruimte: Grote houtbewerkingmachine met een vandiktebank, schaven, frezen, zagen e.d. Ook hebben we het nodige hout verzameld.

Smederij: Om te smeden. Evt. cursus volgen.

Hobbyhoek: Grote tafel met de benodigde materialen (papier, wol, stof, hout), en de nodige apparatuur naaimachine, soldeerbout

Moestuin: Om zelf je groenten te verbouwen of mee te helpen en er gebruik van te maken.

Kies in de linkernavigatiebalk voor meer informatie.

Naast deze ruimtes hebben we ook kennis en ervaring opgedaan die we kunnen en willen delen. Leemstucen, ecologische bouwen, inzage in energieverbruik. Hiervoor worden er met zekere regelmaat workshops gegeven.